Kad ste pravi

Kad ste pravi, u svakom smislu, onda ni podrška ne izostaje. Uz nas je sada i Gradska uprava Beograda, tačnije, Sekreterijat za sport i omladinu, koji podržavaju naš klub, RK Serbon, pa je sada mnogo lakše organizovati drugi po redu Međunarodni turnir „Handball Fantasy“, koji će se održati u srpskoj prestonici od 15-18. juna

HODAJ I TI PRAVIM PUTEM

Koliko se god trudili, bili jasni u namerama i tačni tokom izvođenja, nema tog sportiste i družine, koja sama može na veliku scenu. Zato podrška Gradskog sekreterijata i gospodina Zorana Jovanovića, vršioca dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave grada Beograda znači mnogo.

-„Smatramo da će RK „Serbon“ organizacijom pomenutog Međunarodnog turnira uticati na razvoj rukometnog sporta u Beogradu i doprineti povećanju broja zainteresovane dece za bavljenjem sporrtom. Takođe, smatramo da će organizator takmičenja biti dobar domaćin velikom broju sportista mlađih kategorija iz Evrope i sveta koja će imati priliku da razmene takmičarska iskustva, kao i da se upoznaju sa istorijom i kulturom naše prestonice“-stoji u pismu podrške koje nam je poslao jedan od čelnika Beograda.

Takođe, obraćajući se našem predsedniku kluba, Zvonku Mrašiću, Zoran Jovanović je istakao:

-„Sekreterijat za sport i omladinu podržava održavanje 2. Međunarodnog turnira „Handball Fantasy“ koji predstavlja značajan projekat čiji je cilj da deca pokažu svoje sportske potencijale, da zavole timsku igru, stiču prijateljstva i razvijaju zdrave životne navike“.

Dakle, krenuli smo u još jednu rukometnu fantaziju. Budite i vi deo ove lepe sportske priče. Narednih dana, sve do početka turnira, ali i kasnije, na ovom mestu, bićete informisani o svim bitnim detaljima u vezi s organizacijom istog.

Sportski pozdrav iz Beograda želi vam vaš „Handball Fantasy“

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *